TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

keluhan...

Melangkah...melangkah lagi. Inilah perjalanan yang terpaksa diredahi, masa yang terlalu bernilai dikorbani. Tapi pilihan tetap di tangan kita dan mereka mereka yang membuat pilihan.

Aku pasrah, aku letih, aku penatttttttt sangat!!

Ntah la, harap everything will be oke. But, when?


Time, sometimes the time just slips away
And your left with yesterday
Left with the memories
I, I'll always think of you and smile
And be happy for the time
I had you with me
Though we go our separate ways
I won't forget so don't forget
the memories we've made

Goodbye, there's just no sadder word to say
And it's sad to walk away
with just the memories
Who's to know what might have been
We'll leave behind a life and time
We'll never know again

And how we laughed and how we smiled
And how this world was yours and mine
and how no dream was out of reach
I stood by you, you stood by me
We took each day and made it shine
We wrote our names across the sky
We ran so fast, we ran so free
I had you and you had me


If I had a single flower for every time I think about you,
I could walk forever in my garden
.










6 comments:

~ ReD ~ said...

"If I had a single flower for every time I think about you,
I could walk forever in my garden."


hmmm...

Anonymous said...

urmmm....
jangan mengeluh ya!!
teruskan melangkah kerana di depan sana akan ada sesuatu yang bernilai menanti untuk anda.

Day Dreamer said...

Hi RED,


Yup, talking about sumtin yang terindah dalam hidup kita then menda tu dah berlalu, then macam tu.
bagusnya if bila 'kita terfikirkan tentang dia, saya akan dapat sepokok bunga yang mempunyai bunga ros yang segar dan harun, for sure saya boleh tido kat dalam taman bunga ros saya yg indah tu'.

:)

Day Dreamer said...

hi ano,

saya akan terus melangkah eben if saya terpaksa melangkah berseorangan.

thanks.

=)

~~bella~~ said...

sangat menyentuh ...

Day Dreamer said...

bella..

menyentuh kah?

:)