TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

selamat tahun 2011


Salam to all. Dikesempatan ini aku nak ucapkan 'Selamat Tahun Baru' untuk semua rakyat Malaysia terutamanya korang-korang yang membaca post ni. Harapan aku (insya Allah) ialah agar kita sama-sama dapat berganjak ke depan dan tinggalkan perkara-perkara, menda-menda tak elok kat belakang then sama-samalah kita melangkah ke 2011 dengan minda yang lebih segar dan bersemangat waja.

Di sini juga aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan penghargaan kepada korang semua yyang setia menjengah blog aku nih walaupun kadang-kadang lambat di up date, terima kasih dan penghargaan juga di atas sokongan yang korang tunjukkan melalui komen-komen yang diberikan, suggestion (ada ke?) dan apa apa saja. Pastinya yang baik itu datang dari Allah dan yang tak baik itu adalah kekurangan diri aku sendiri.

Last but not least, aku harap 2010 telah menjadi satu tahun yang terbaik untuk korang dan harap-harap juga tahun 2011 ini akan menjadi lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya untuk korang semua. Selamat menyambut tahun baru.No comments: