TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

lupa la plak!!

Macam mana la aku leh terlupa dan tertinggal menda tu. Iskkk!!!
Betul la org cakap, gadjet yg satu ni dah jadi keperluan. Susah nak berhubung kalau takde menatang gadjet nih.

Yang buat lagi tension tu, ingatkan leh la beli 'menda yang tertinggal' tu kat bandar. Sekali pegi semua cakap,

"takde la bang, kalau nak kena order laa.."

"suda habis la incik, kalau mau u kena order loo"

"..kalau mau u kena pegi sana Aulong, ada satu kedai saja sana simpan ini stok"

Bestnya dengar jawapan jawapan camtu tu. Padahal Aulong tu pon aku tatau kat mana n macam mana. Bunyi pon macam ala ala kat Shanghai je. Aku ingat senang la nak dapat since gadjet ni local made. Sekali, dapat la pengajaran kali nih.

Actually aku memang dah ada 2 set charger untuk hp CSL ni. satu untuk caj kat bilik and satu untuk travel. Sekali yang untuk travel tu aku dah kluarkan n guna kat opis. Dah tu tertinggal plak. Bagus sangat la. 2 hari aku terputus segala hubungan thru hp. Padan muka aku kan? huhuhuhu..

Korang pon, jangan la terlupa menda kecik yg penting camtu. If stok yg senang nak dapat takpe gak. Ni stok yg cikai mcm aku punya, susah plak nak dapat charger dia. Hangin jugak tp dah kecuaian sendiri. Redho je la!

Moral - Belli la hp yg ada nama bagus sket, yg agak agak senang nak dapat stok pape kalau ada prob. huhuhuh!



6 comments:

cLinaku said...

lepas ni simpan satu charger kat kampung.dah sah2 every weekend balik kampung kan?

satu lagi, hah ah.. padan muke awak. hehehe.huhuhu. ngeeeee.

Day Dreamer said...

wahhhhh....sronoknya diaaa padan kn muka org.

ChibimarukO said...

LAAA....mende charger csl memangla pyh dapat...kene order meh...2 mggu meh...tensen ooo csl...

Day Dreamer said...

Chibi

a'ah..tu lah pasal. cari punya caru punya cari, buang masa aaa. takpe, pas ni pelan pelan tukar hp, huhuhuhu

cik kam said...

hmmm senang, gantung aje charger tu kat leher sntiasa.. :p

Day Dreamer said...

err....nanti saye try ye. tapi saya dah tangkap satu sony experia x10 mini.

=)