TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

watak wanita JUMAAT
Korang ada tak tgk newspaper semalam?


Aku rasa semalam la, sebuah akhbar tabloid rasanya sbb aku dapat keratan je yang dah takde tarikh. Terpanggey nak kongsi artikel yg menarik ni yang bertajuk WATAK WANITA IKUT HARI LAHIR.


INTRO


Samada korang nak percaya atau tak,tu ha masing-masing la dan of coz la korang yang akan tentukan perjalanan hidup korang. Apapun, ni adalah cebisan dari tafsiran kitab astrologi melayu zaman silam – Tajul Muluk. So yang nak dikongsikan ni adalah mengenai sifat dan tabiat wanita mengenai hari kelahiran mereka. Itu aje.


So, aku start by hari la. Dimulakan dengan hari ini iaitu hari JUMAAT.


TABIAT


Wanita yang lahir pada hari ini tabiatnya seperti berikut:


1 – Berani menentang suami.

2 – Bangga diri.

3 – Suka berbelanja.

4 – Suka dipuji.

5 – Suka bergaul.

6 – Suka melakukan perkara yang merbahaya dan sia-sia.

7 – Bersemangat waja.

8 – Pandai menyimpan rahsia

9 – Tidak suka mengaku kesalahan sendiri.


KEWANGAN, PERCINTAAN & SEKSUAL


Dalam soal kewangan plak, mereka yang lahir pada hari JUMAAT ni agak boros dan tak pandai menyimpan harta demi masa depan.


Dikatakan cinta dorang ni sejati dan tidak mudah berubah, cumanya kadangkala tidak telus.


Dalam bab-bab panas ni, seksual dorang ni dikatakan istimewa, menyeronokkan, penuh kelembutan tetapi dorang ni tak suka dipaksa.


NAK TAHU?


So, korang-korang kalau nak cuba semak bila hari kelahiran korang tu, boleh la scroll kan kat handset korang. Scroll balik ke tarikh lahir korang pada tahun brp, sure korang dapat hari dia. Senang dah sekarang ni sebab masing masing dah ada handset.


Aakan tetapi apa yang tertulis dalam Tajul Muluk ni cuma sekadar pengetahuan bukannya untuk korang percaya 100%. Tu je.No comments: