TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

salam eid buat cinta


kau ibarat embun pagi
dengan jutaan keikhlasan yang kau beri
membuatkan aku terasa diri ini dihargai
keprihatinanmu jua membuatkan diriku
terasa dimiliki dan dipunyai
terpancar kegembiraan di lubuk hatiku ini

setiap kali mengingatimu
mengingati ikatan yang dibina bersama
semoga kita tabah mengharungi
suka dan duka


salam eidul fitri cinta...


bersyukur kepada Ilahi

dengan limpah rahmat kasih sayangNya

pertemuan ini

kuabadikan di sudut memori




********




salam..

untuk korang yg rajin menjengah dan mewujudkn ruang masa untuk membaca galeri aku ni, Selamat Hari Raya aku ucapkan. harapan agar korang semua tak bekerja la pada hari tu dan bergembira.

yang nak balik kampung tu, kalau drive, make sure drive safely n wisely.

kepada yang tengah hangat bercinta, korang da hantar kad raya ke kat kapel korang? huhuh..

lagi satu, jangan lupa bayar zakat fitrah (KL = RM7 je).

papehal, aku menyusun sepuluh jari, maafkan zahir dan batin jika ada tersalah kata bicara.

selamat hari raya eidul fitri
maaf dzahir batin
ikhlas drpd:
Day Dreamer

3 comments:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
:-)

Day Dreamer said...

hi ano,

selamat hari raya intuk anda juga. maaf zahir batin

ReD said...

salam aidilfitri utk awak...
kite dh byr zakat fitrah..huhu (^_^)v