TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN KORANG

'supersconto' season dah kembali!!!


Supersconto Season dah kembali!!

Waktu keluar jalan-jalan di sekitar KL dgn 'my gal', aku notis yang suasananya meriah sket. At last baru la terperasan, Jualan Mega Sales Malaysia dah kembali. Not bad! Boleh la kira patut juga pada aku bila aku tengokkan harga harga tu, bukan pakaian biasa je malah uniform sekolah pon ada juga.



Setting Priorities.

So, boleh la mak ayah, akak abang bawa adik adik gi shopping ujung ujung tahun ni. Kira berbaloi la, sambil shopping yang biasa biasa ni belikan sekali pakaian sekolah. Ok tak?

Nothing Comes Close.

Apapun, kalau berbelanja tu, beringat la sama. Jangan sembrono je membeli sampai lupa hari mendatang. Kang makan maggi kang.


SUPERSCONTO
OLTRE IL 60%
+ GRATIS I CALENDARI 'MAX'

2 comments:

Anonymous said...

bukan u pun slalu makan magge ker???

Carburettor Dunk said...

hi Ano,

thanx for dropping here. maggi? erkk!! actually dah lama tak makan maggi ni, sesekali makan tu sedap kot. :)